z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

6. Salon penečih vin Ljubljana

VEČ O SALONU NA WWW.SALONOFSPARKLINGWINES.EUPo uspešni, večletni organizaciji salonov penečih vin v Ljubljani in Zagrebu ter največjega, skupnega ocenjevanja penečih vin v regiji, se je pokazalo, da s pomočjo penečih vin lahko zelo uspešno povežemo sosednje države in na ta način promoviramo odlična peneča vina, dobro sodelovanje in iskrena prijateljstva. V tem smislu, smo letos ustanovili tudi mrežo salonov penečih vin / Salon of Sparkling Wines Network, ki jo bomo v prihodnjem letu širili dalje.

Vabimo vas, da v začetku leta 2019 skupaj nazdravimo
»združenosti v različnosti«
na salonih penečih vin v Ljubljani in Zagrebu.

Saloni so locirano na atraktivnih lokacijah v srcu prestolnic (Hotel Slon v Ljubljani ter Hotel Dubrovnik v Zagrebu), ki nudijo odlične pogoje za predstavljanje penečih vin na najvišjem nivoju in so obenem atraktivne in zanimive za (domače in tuje) obiskovalce salonov. Na vsakem salonu se predstavlja največ 40 vinarjev na uniformiranih razstavnih mestih. Del salona je namenjen ponudbi izbrane kulinarike, ki se odlično družijo s penečimi vini. Sestavni del salona so tudi najanvi dogodki ter delavnice in vodene degustacije.

V sklopu mreže SSW organiziramo tudi veliko mednarodno ocenjevanje penečih vin, na katerega vinarji lahko prijavijo peneča vina, ki jih predstavljajo na katerem koli salonu mreže SSW. Ocenjevanje je skupno in poteka na lokaciji enega izmed salonov.

-------------------------------------------------------------------------------
Vstopnice bodo jeseni dostopne preko sistema Eventim. 
-------------------------------------------------------------------------------

Salon penečih vin bo fotografiran. S prihodom na salon se strinjate, da boste lahko tudi fotografirani in da organizator posneti material lahko uporablja v promocijske namene.